LUCKA 6

KOLABOLLAR MED DADLAR OCH HAVSSALT

TOLV BOLLAR

   20 torkade dadlar

   0.5 dl kokosolja 

   1 tsk vaniljpulver 

   1 nypa havssalt 

   100 g ljus choklad 

1. Mixa alla ingredienser utom chokladen till en jämn smet i mixer eller matberedare. Ställ smeten i kylen ca 1 h eller i frysen några min. 

2. Rulla smeten till ca 12 st bollar. 

3. Smält chokladen försiktigt och doppa bollarna. Ställ på bakplåtspapper och förvara i kylen. 


[ROOKIE TIPS FOR YOU]

Vill du inte doppa dina bollar i choklad kan du istället rulla dina raw balls i kakao,  kokos eller rostade sesamfrön. Skulle det mot förmodan bli några bollar kvar går de fint att frysa. Perfekta nödraketer att ta fram när du är hangry!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s