LUCKA 7

POTATISBULLAR MED ROM OCH SMETANA

FÖR FYRA

16 potatisbullar

1 burk smetana (eller creme fraiche)

160 g stenbitsrom

1 rödlök

Dill

  1. Tillaga potatisbullarna enligt förpackningen.
  2. Hacka löken.
  3. Ta ut potatisbullarna och servera dem med smetana, löjrom och dill.

[ROOKIE TIPS FOR YOU]

Råraka med rom och creme fraiche är en klassiker så hur bra är inte denna snabbvariant? Kombon är även jordens kombo till lättsaltade potatischips!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s