LUCKA 16

PRALIN MED HAVSSALT OCH MANDEL

24 PRALINER

200 g marabou salta mandlar

0.5 dl grädde

GARNERING

100 g marabou mjölkchoklad

1 dl hackad mandel

Havssalt

1. Koka upp grädden. Bryt ner marabou salta mandlar och rör till en jämn smet. Häll över i en skål eller bunke och låt svalna. Ställ smeten i kylen (gärna över natten) tills den stelnat och är formbar.  

2. Ta ut smeten och forma till praliner.

3. Smält mjölkchokladen försiktigt och doppa sedan pralinerna. Toppa med mandel och havssalt.


[ROOKIE TIPS FOR YOU]

Vill du inte doppa dem kan du istället rulla dem direkt i t ex florsocker, kakao eller kokkos.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s