LUCKA 17

MAJSCHOWDER MED JORDNÖTTER OCH KORIANDER

4 PORTIONER

400 ml kokosmjölk

4 majskolvar

2 klyftor vitlök

1.5 msk röd curry

Salt och peppar

4 port klibbigt ris  eller bröd

2 dl jordnötter

Koriander

Chiliflakes

1. Hacka vitlöken och stek den försiktigt.

2. Tillsätt kokosmjölk och curry. Låt koka upp. Smaka av med salt och peppar.

3. Lägg ner majskolvarna och låt dem puttra i ca 60 min (om färska).

4. Hacka jordnötter och koriander.

3. Toppa grytan med jordnötter och koriander. Servera med ris eller bröd.


[ROOKIE TIPS FOR YOU]

Får du inte tag på färska majskolvar eller helt enkelt inte har tid att koka dem går det utmärkt att använda frysta. Tänk då bara på att de redan är förkokta och inte behöver mer än 15-20 min i grytan för att bli varma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s