LUCKA 21

KANTARELLPASTA MED PARMESAN

PASTA FÖR FYRA

400 g pasta

200 g kantareller (eller annan skogssvamp)

3 st vitlöksklyftor

1 st gul lök

2 dl havregrädde

50 gram parmesan

Smör till stekning

Salt och peppar

  1. Skala och hacka lök och vitlök.
  2. Förväll svampen och smörstek den sedan tillsammans med löken.
  3. Tillsätt grädde och låt puttra några minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Koka pastan enligt förpackningen.
  5. Riv osten.
  6. Häll av pastan och blanda med svampsåsen. Toppa med parmesan.

[ROOKIE TIPS FOR YOU]

 En sak jag inte kan tumma på är salt pastavatten. Det ska vara MYCKET saltare än de flesta tror. När du saltar ditt pastavatten nästa gång så föreställ dig havet med allt sitt snorsalta havsvatten och dänga i en näve salt till! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s