LUCKA 24

KARIBISK RISGRYNSGRÖT MED SALTROSTAD MANDEL OCH KÖRSBÄR

GRÖT FÖR FYRA 

2 förpackningar risgrynsgröt

400 ml kokosmjölk

2 tsk vaniljsocker

2 dl hackad mandel

Körsbär eller annan frukt

1. Hacka mandeln grovt och rosta den i en torr panna. Tillsätt en nypa havssalt.

2. Blanda risgrynsgröt kokosmjölk och vaniljsocker (alt punsch). Toppa med körsbär och mandel.


[ROOKIE TIPS FOR YOU]

Min morfars syster äter alltid sin risgrynsgröt med skirat smör och en skvätt punsch. Gillar du punsch så testa att slå över en skvätt på denna karibiska version. Jag vågar lova att du kommer älska både gröten och hela tjocka julsläkten lite mer efteråt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s